[:ca]AUDI QUATTRO CUP[:]

[:ca][vc_row][vc_column][vc_column_text]

VI Torneig Audi Quattro Cup

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_gap][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rècord de participació

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_gap height=»20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

foto1

Va ser un gran dia pel Raimat Golf Club i els patrocinadors Audi i Garatge Dalmau. El dissabte 7 de maig, un total de 132 jugadors, és a dir, 66 parelles sota el sistema de joc Greensome Stableford, es van citar en les instal·lacions del club. Es jugaven dos sortides en cada forat; s’escollia la més convenient i a partir d’allí, cops alternatius.

Ja el dia anterior, tant l’empresa Olagolf que coordinava els esdeveniments d’Audi, com el concessionari oficial d’Audi a Lleida, Garatge Dalmau, van fer un desplegament logístic durant el que es van instal·lar les carpes, banderoles i banners, entre altres. També es van ubicar els automòbils de la més variada gamma per tota la zona enjardinada que dóna entrada al club.

A las 7.30 del matí ja van començar a aparèixer els primers jugadors, ja que les sortides s’iniciaven a partir de les 8:20h en grups de 4 jugadors. Els participants van poder registrar-se a la carpa oficial d’Audi i se’ls entregava un petit obsequi, que consistia en unes boles, uns arregla piques i una tovallola amb el logotip de la marca. A continuació, van passar per la recepció a retirar les seves targetes, on també se’ls va fer entrega d’una bossa de picnic elaborada per la pastisseria El Cisne.

Tots els jugadors van gaudir d’un gran dia de joc, ja que el temps va acompanyar durant tota la jornada. Es varen tardar unes quatre hores i mitja en realitzar tot el recorregut. Com a novetat, es va instal·lar una carpa en el forat 13, on hi va haver una degustació d’entrepans, tapes, fruites i refrescos, tots elaborats per El Cisne.

Els guanyadors del torneig van ser en Josep Maria Florista i la Marta Trillo, però segons el reglament, els guanyadors dels tres últims tres anys no poden assistir a la final nacional. Aquest va ser el cas d’en Josep Mª Florista, que, juntament amb en Carlos Rojo, no només varen guanyar la fase de Clubs de l’any passat, sinó que es van adjudicar la final nacional i van ser convidats a disputar la fase final a Mèxic, on van realitzar un gran paper.

És per aquest motiu, doncs, que la segona parella classificada, formada per la Hyang- Ja Lle Park i el seu marit, en Park Chae Sun, els que disputaran la IV Edició de la final nacional del torneig, que es jugarà a Portugal el mes de setembre.

Per altra banda, l’equip guanyador per handicap va correspondre a en Juan Ferraz i en Pere Palau, que també representaran al club en una de les fases del circuit Audi Canal + Tour.

El repartiment de premis va ser presidit per la Sra. Isabel Gomez, vicepresidenta del Raimat; en Kiko Molina, Gerent del concessionari Garatge Dalmau; i el seu Director Comercial, Joan Botargues, que van fer entrega dels trofeus als guanyadors i van sortejar diversos regals entre els assistents.

L’acte va concloure amb un magnífic cocktail, al que varen acudir més de 100 persones i que també va ser elaborat per El Cisne. A les 21:30 de la nit es va donar per acabada la IV Edició de l’Audi Quattro Cup.

Fernando Sagnier

Gerent

logo_Raimat_Golf_Club

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:]

Share
Scroll to top